ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2810 528165, 2810528145
Dimmer Led χωνευτό 400watt DM-400N Master electric (Με χρήση ουδετέρου)

Dimmer Led Ψηφιακό χωνευτό 400watt DM-400N Master electric

51.95
Σύντομη Περιγραφή:
Dimmer Led χωνευτό 400watt DM-400N Master electric (Με χρήση ουδετέρου) Το Dimmer DM - 400N (Ρυθμιστής Φωτισμού) είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν ψηφιακής τεχνολογίας Leading Edge & Trailing Edge κατασκευασμένο για να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες ρύθμισης έντασης του φωτισμού και εξοικονόμησης...
5206722010159
Δεν υπάρχει απόθεμα

Ελάχιστη απαιτούμενη ποσότητα για αγορά: 1.

Dimmer Led χωνευτό 400watt DM-400N Master electric (Με χρήση ουδετέρου)

Το Dimmer DM - 400N (Ρυθμιστής Φωτισμού) είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν ψηφιακής τεχνολογίας Leading Edge & Trailing Edge κατασκευασμένο για να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες ρύθμισης έντασης του φωτισμού και εξοικονόμησης ενέργειας , με χρήση ειδικά των νέων λαμπτήρων εναλλακτικού τύπου EDISON (Filament LED) , (Dimmable LED) , (Dimmable CFL) καθώς και λαμπτήρων προηγούμενης τεχνολογίας (Ωμικούς - Αλογόνου).

Είναι απόλυτα ασφαλές, αξιόπιστο, και αισθητικά καλλίγραμμο προϊόν κατασκευασμένο από ειδικά ολοκληρωμένα κυκλώματα τελευταίας τεχνολογίας και πλαστικά μέρη αντοχής για δύσκολες συνθήκες λειτουργίας και χρήσης.

Χειρισμός: Το Dimmer DM - 400N διαθέτει για τον χειρισμό του ένα περιστροφικό ποτενσιόμετρο για την αυξομείωση του φωτισμού που φέρει ενσωματωμένο μπουτόν (ON/OFF) για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του φωτισμού.

Επιλογή λειτουργίας: Leading Edge - Trailing Edge με παρατεταμένη πίεση του ενσωματωμένου button για διάστημα μεγαλύτερο των 6 sec.

Ρύθμιση κατώτατου ορίου: Το DM - 400N μας δίνει τη δυνατότητα να προ-ρυθμίσουμε το ελάχιστο σημείο φωτεινότητας των λαμπτήρων Dimmable Led εάν αυτό απαιτείται. Η συγκεκριμένη διαδικασία επιτυγχάνεται με τη ρύθμιση ενός ποτενσιόμετρου (trimmer) το οποίο βρίσκεται στο στέλεχος του προϊόντος.

  Πλεονεκτήματα του DM - 400Ν:

  • Ειδικά σχεδιασμένο για λαμπτήρες εναλλακτικού τύπου EDISON - Filament LED & CLASSIC - Dimmable LED.
  • Απόλυτη σταθερότητα στο φωτισμό (Flickering) με χρήση ουδετέρου.
  • Απεριόριστος αριθμός των λαμπτήρων (Filament LED & Dimmable LED) έως την ισχύ των 400 Watt.
  • Επιλογή λειτουργίας (Leading Edge - Trailing Edge) ανάλογα με το συνδεδεμένο φορτίο.
  • Λειτουργία Soft - Start για προστασία των λαμπτήρων.
  • Δυνατότητα ρύθμισης του κατώτερου ορίου φωτεινότητας των λαμπτήρων.
  • Ηλεκτρονική προστασία από βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση και υπέρταση με αυτόματη επαναφορά σε κατάσταση λειτουργίας.

Έλεγχος φωτεινότητας από 1% έως 100% Οι λαμπτήρες led πρέπει να είναι dimmable 230volt ή 12volt με μηχανικό μετασχηματιστή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ